Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home
Afgelopen

Folkdansstage voor beginners in Brussel met Koen Dhondt

Alle info & inschrijving (verplicht) op https://frissefolk.be/nl/civicrm/event/info?id=289&reset=1

Programma:In deze stage voor beginners en "halve beginners" ontdekken we de meest voorkomende folkdansen.We bekijken grondig de basispassen van de meeste groeps- en koppeldansen en enkele eenvoudige, leuke variaties hierop: Jig, tovercirkel, andere mixers, scottish, mazurka, polka en hanterdro.
We besteden veel aandacht aan een goede danshouding en, indien nodig, aan het afleren van “slechte dansgewoontes”. Dit maakt dat deze stage niet alleen geschikt is voor beginners maar ook voor mensen die al wel een tijdje naar bals en festivals gaan, maar die de dansen nooit in detail geleerd hebben. 
Na deze stage kan je eventueel instromen in de wekelijkse danslessen van het lopende trimester. De prof vertelt je er meer over tijdens de stage. 
's Avonds organiseert onze partner Muziekpublique een queimada, een folkbal met een Galicisch tintje, in het Volkshuis in Sint-Gillis. Meer info en voorverkoop op de website van Muziekpublique. 
Op onze website vind je alle informatie over deze specifieke stage, bijvoorbeeld over het gedeelde eten, prijzen, vroegboekkorting, inschrijving (verplicht) : https://frissefolk.be/nl/civicrm/event/info?id=289&reset=1

Uitgelichte projecten

Alle projecten

Met Planidoo organiseer je heel gemakkelijk zelf een super leuk event.