Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home
Afgelopen

Feest van de Folk in het Heuvelland, dag 1

De geschiedenis van het heuvelland vormt de basis van een theaterwandeling die tijdens het weekend wordt georganiseerd. De verschillende mijlpalen worden tot leven gebracht door acteurs. De levendige scenes worden ondersteund door muziek gebracht door de leerlingen van de afdeling volksmuziek en klassieke muziek van de Academie van Ieper. Voor deze wandelingen moet je vooraf inschrijven via de toeristische dienst van het Heuvelland. 

The place to be is de Commandobunker (Lettingstraat 64, Kemmel). Vanuit die locatie starten er verschillende wandelingen (zie http://www.toerismeheuvelland.be/nl/de-kemmelberg-uitgepakt-), en kan je een overzicht krijgen van wat waar op muzikaal vlak te beleven is tijdens de wandeling. Zo kan je aan de Uitkijktoren en in het café (Kemmelbergweg 38) leerlingen van de muziekacademie aan het werk zien.

Daarnaast kan je zaterdag gratis de groepen Te Fete (13u), Folky Towers (14u), Datswingdt (15u) en Mitch (16u) bewonderen aan de commandobunker.  Zaterdagavond kan je vanaf 19u30 terecht in de kerk van Dranouter (Dikkebusstraat 234, 8951 Dranouter) voor een dansinitiatie, vervolgens een bal met de muziekacademie (meer dan 30 leerlingen) en afsluitend een bal met Gooikestra. Ook allemaal gratis. 

Uitgelichte projecten

Alle projecten

Met Planidoo organiseer je heel gemakkelijk zelf een super leuk event.