Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home
Afgelopen

De Volgende Stroof van Trio Hauman, Peremans & Van Lent

De Volgende Stroof blikt warmhartig terug op het leven van Wannes Van de Velde met uittreksels uit de biografie Wannes, Hier is hem terug door Dree Peremans en met muzikale herinneringen van zanger Marc Hauman en accordeonist Bernard Van Lent. Op 10 november 2018 is Wannes Van de Velde al 10 jaar overleden, dat is een extra reden om te genieten van de verhalen en liedjes van Wannes.

Dree Peremans was producer voor platen en andere programma’s met Wannes. Ze werden vrienden en Dree schreef de biografie. Marc Hauman zong jarenlang traditionele liederen met Wannes in zanggroep Water & Wijn en Bernard Van Lent was Wannes’ accordeonist en speelt op het grootste deel van zijn platen.

In De Volgende Stroof hoor je liederen van en over Wannes. Marc Hauman en Dree Peremans zijn ervaren liedschrijvers, ze hebben hun pennen gedoopt in de zuiverste inkt om een volgende strofe te schrijven aan het oeuvre van Wannes. Uit het GrootLiedboek van Wannes hebben ze de krenten geplukt en daar zijn ze creatief mee aan de slag gegaan.

Uitgelichte projecten

Alle projecten

Met Planidoo organiseer je heel gemakkelijk zelf een super leuk event.