Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home
Afgelopen

Coaching voor singer-songwriters met podiumgoesting

Een goeie singer-songwriter heeft oog voor het totaalplaatje. Met originele teksten, akkoorden en melodieën kom je al een heel eind, maar daarnaast is het ook van cruciaal belang dat je enkele podiumtechnieken onder de knie krijgt. Ga ik staan of zit ik? Speel ik met of zonder versterking? Kijk ik het publiek aan of liever niet? Gebruik ik bindteksten of beperk ik me tot het delen van de titels?

Je eigen stijl en uitstraling vinden als songwriter is een boeiend proces waarbij je in deze cursus gecoacht wordt op diverse vlakken. Je songs: van tekst en akkoorden tot die kleine melodische krulletjes aan het einde van een zin. Je lichaamshouding tijdens het performen. Je stemgebruik en de kleuren die je wil verklanken. En niet onbelangrijk: het contact met je publiek.

We starten met twee coachingsdagen waar je veel input krijgt: enerzijds persoonlijke feedback op je eigen werk (van de docent en van elkaar) en anderzijds gerichte opdrachten en inspiratie-shots. Vervolgens is er één intense repeteerdag waar de nadruk meer op podiumpresence en techniek zal liggen. Wie de smaak helemaal te pakken heeft, kan nadien meteen het podium op tijdens onze presentatiedag Voyeur Majeur!

Uitgelichte projecten

Alle projecten

Met Planidoo organiseer je heel gemakkelijk zelf een super leuk event.