Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home
Afgelopen

The Infamous Roots Rielemans Family Orchestra

Je houdt van rootsmuziek? Van Emmylou Harris, Bob Dylan of The Neville Brothers? Van The Broken Circle Breakdown? Dan is deze band iets voor jou!

Maak kennis met de meest intrigerende familie van de laatste jaren: The Infamous Roots Rielemans Family Orchestra. Een hele mond vol voor een band die bestaat uit vijf leden van de (fictieve) Rielemans familie, nakomelingen van Roots Rielemans.

Onder deze schuilnaam gaan zielsverwanten schuil met een grote liefde voor blues, americana, alt country en rootsmuziek. Kathleen Vandenhoudt en Pascale Michiels kennen we van Billy en Bloomfish, Bruno Deneckere is één van de betere songschrijvers uit Vlaanderen en Nils De Caster, frontman van The Pink Flowers en muzikant bij The Broken Circle Breakdown, Luis Marquez speelt op saxen en mondharmonica’s.

‘Time Of Day’, hun debuut-cd, is een album dat volstaat met wondermooie songs. Hierbij kregen ze hulp van niemand minder dan Grammy Award winnaar Malcolm Burn: producer, mixer, muzikant van onder meer Emmylou Harris, Bob Dylan, The Neville Brothers en Chris Whitley!

“We nemen geen groot risico als we op dit concert nu al het etiket kleven van ‘het beste dat we in 2016 in een concertzaal zagen en hoorden’..." (Het Nieuwsblad)

stem en Europese gitaar: Eduard Rielemans
stem en Amerikaanse gitaar: Hermine Rielemans
stem en Chinese gitaar: Josephine Rielemans
stem en Hawaii-gitaar: Joseph Rielemans
sax en volksfluit: Gerardo Rielemans

Uitgelichte projecten

Alle projecten

Met Planidoo organiseer je heel gemakkelijk zelf een super leuk event.