Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home
Afgelopen

Lakshmi: Op dansende snaren

Laat u mee leiden naar de mythische hoogvlaktes, desolate kusten van Bretagne en Ierland. liederen, recht uit het hart van de Keltische hermitage.

Na haar debuutalbum Gloomy Winter, waar liederen over liefde uit de Keltische traditie centraal stonden, ging harpiste en zangeres Lakshmi Matthieu verder op ontdekking in dat andere grote muziekgenre waarmee Ierland en Schotland zich een plaatsje op de wereldkaart veroverden, namelijk de dansmuziek.

In het mooi uitgebalanceerde Op dansende snaren, waar ook de pedaalharp niet ontbreekt, nodigt de harpiste de luisteraar uit zich mee te laten voeren doorheen de aanstekelijke ritmes van een Hongaarse Dans of Spaanse Danza, de traditionele slip-jigs, double jigs en reels uit Ierland en Schotland. Vederlicht, met eerbied voor de traditie en uitvoering, neemt ze u mee naar de magie van de soft-shoe en hardshoe dances. En om even op adem te komen wordt het programma doorvlochten met Keltische liederen waarbij u zich waant in een mistig landschap in de Ierse en Schotse heuvels…

Uitgelichte projecten

Alle projecten

Met Planidoo organiseer je heel gemakkelijk zelf een super leuk event.