Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home
Afgelopen

Workshop ritme en dansexpressie

Op 17 april kan je bij Reintje en Stijn tussen 11 en 17u een workshop ritme en dansexpressie volgen.

In deze workshop laten we het kind in ons los!
Via kleine, speelse opdrachten gaan we al improviserend en dansend vooral veelspelen en plezier maken. Zo ontdek (of verdiep) je je eigen bewegingstaal.Simpele bewegingen zoals stappen, zwieren, rollen, springen, huppelen,… worden onderzocht. Voor je het weet, ben je aan het improviseren! Je vergroot je lichaamsbewustzijn en je creativiteit en maakt een verbinding tussen belevingen beweging, je lijf in het nu.
Dit alles dicht bij jezelf, in een veilige omgeving waarin niks moet maar alles mag.

Reintje en Stijn zijn een zeer goed op elkaar ingespeelde tandem, ze werken al jaren samen. Eind januari 2015 gaven ze hun eerste professionele voorstelling met kinderen die zeer goed onthaald werd en waar volwassenen goesting van kregen. Bij deze dus!

Reintje Callebaut heeft een beeldende opleiding, danst al meer dan 20 jaar en geef tal bijna evenlang dansles aan groot en klein. Haar specialiteit is Afrikaanse dans, een zeer beeldrijke danstaal, maar ze proefde van tal van andere disciplines en houdt erg veel van dansimprovisatie en - expressie.

Stijn Wastyn is een creatieve muzikale duizendpoot die uit elk instrument wel iets interessants kan toveren en met zijn coole loop-machine de leukste deuntjes draait, ter ondersteuning van wat er op de dansvloer gebeurt.

Tijdens deze workshop dansen we op blote voeten.

Uitgelichte projecten

Alle projecten

Met Planidoo organiseer je heel gemakkelijk zelf een super leuk event.