Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home
Afgelopen

Jonas Winterland & Frank Mercelis

Na amper twee albums is Jonas Winterland uitgegroeid tot een vaste waarde in de vaderlandse muziekscene. 

Eerst was er zijn fel gesmaakte debuutalbum ‘Mensen zijn gemaakt van dun papier’, dat naast een handvol radiohits ook een nominatie voor de MIA’s opleverde in de categorie Beste Nederlandstalige Album. Twee jaar later volgde ‘Zwaartekracht en andere verzinsels’. Daarop bevestigde Winterland al het goede dat al over hem geschreven werd. De vakpers had het over de perfecte tweede plaat en bombardeerde de Leuvense singer-songwriter tot de Nederlandstalige Leonard Cohen. Bovendien maakten radiohits als ‘Ik hou je warm’ en ‘Het meisje uit het lied’ duidelijk dat hij een blijver is.

Le nouveau Frank Mercelis est arrivé, of liever: daar is de nieuwe Frank Mercelis. Eindelijk is Frank aanbeland waar hij het liefst is. In het Nederlands experimenterend met sterke eigen teksten en voluit spelend met een breed gamma aan emoties in zijn zang. 

Gedurfd is wel het minste wat kan gezegd worden over Laat Het Gebeuren, zijn eerste eigen cd. Hoewel er bij Nederlandstalige muziek de laatste jaren heel wat moois te beleven viel, misten we af en toe een flinke geut testosteron. Frank Mercelis, de frontman en bezieler van Eddy en De Schellekens én Eddy et les Vedettes vult die leemt probleemloos met zijn debuut-cd Laat Het Gebeuren.

Uitgelichte projecten

Alle projecten

Met Planidoo organiseer je heel gemakkelijk zelf een super leuk event.