Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home

Zaalzoekers

Inhoudsopgave

  Stel, je zoekt dringend een zaal voor je evenement, bijvoorbeeld voor je fuif of voor een tentoonstelling die je samen met enkele vrienden organiseert. Wat doe je dan? Googelen natuurlijk.

  Een feestzaal voor bruiloften of doopfeesten? Mis, Google. Een congresgebouw? Nope! Een vergaderzaal? Nee nee nee. Even later heb je dan toch een website vol toffe zalen gevonden (denk je). Je zoekt hier op zalen in de omgeving van je gemeente en je vindt een hoop resultaten. Yes! Maar wacht eens. Hmm. Op 25km. Op 50km. Op 100km. Maar geen enkele echt in de buurt. Zo kan ik het ook, denk je. No dice, dus on with the show… En al snel ben je enkele kostbare uren kwijt.

  Bleurgh.

  Zo dachten wij er ook over. Daarom vinden we het hoog tijd voor een duidelijk overzicht van de beste zaalzoekers online.

  Per type evenement

  Op zoek naar een zaal voor een tentoonstelling, een theater- of dansvoorstelling of een fuif? Get started here:

  Per stad

  Een zaal nodig in Antwerpen, Genk of Brussel? Gelukzak. Jouw stad maakt het jou gemakkelijk.

  Nog niet gevonden wat je zocht?

  Op de website van de billijke vergoeding vind je een superhandige zaalzoeker. Klik op Locaties Uitzoeken en voer je postcode in. Je krijgt een overzicht van zalen in jouw gemeente.

  Eventonline is een meer algemene zaalzoeker (inclusief feestzalen voor bruiloften & co). Maar in hun overzicht vind je een heleboel echt originele zalen. Zeker de moeite om eens een kijkje te nemen.

   

  Heb je enkele zalen gevonden, maar kan je niet kiezen? No worries! Planidoo zet voor jou de belangrijkste factoren voor je beslissing op een rij. Check out de ultieme checklist bij het kiezen van een zaal.

  Meer lezen

  Tips