Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home

Wat is een Planicoach?

Inhoudsopgave

  Planicoach pic.jpg

  Wat is een Planicoach

  De Planicoach is een medewerker van Planidoo, de gemeente of de campagnemaker die op al je vragen een antwoord zoekt. Deze hulp is net zoals het online platform gratis. Je vindt de Planicoach(es) in de "Team" module van Planidoo.

  Er staat altijd een Planicoach van Planidoo voor je klaar. Zit je vast binnen Planidoo of met een specifieke vraag, nodig dan een Planicoach uit.

  Hoe nodig je een Planicoach uit?

  Log in op Planidoo en ga naar het Menu links bovenaan. Klik op "Team" en scroll naar beneden. Klik op de knop om de Planicoach uit te nodigen.

  team.png

  De Planicoach komt je graag en gratis ter hulp. Probleem opgelost? Dan vertrekt de Planicoach gezwind weer uit je Team.

  Planicoach van gemeente of campagnemaker

  In sommige steden en gemeenten kan je ook een Planicoach van de stad of gemeente toevoegen. Hulp nodig bij de gemeentelijke aanvragen voor je evenement? Weet je niet of je project voor een subsidie in aanmerking komt? Of vraag je je af welk materiaal je bij de uitleendienst kan lenen? Voor dat soort vragen weet de gemeentelijke Planicoach zeker raad.

  Sommige campagnemakers ondersteunen je extra met een Planicoach om je met specifieke vragen rond de campagne te helpen. 

  Als er een gemeentelijke Planicoach of campagne Planicoach is, verschijnt die automatisch in de rubriek Team in je werkomgeving. Je nodigt die op dezelfde manier uit als een Planicoach van Planidoo.

  Met een Planicoach in de buurt kan je op beide oren slapen met de organisatie van je activiteit.

   

  Tips

  1. Planidoo - 2DS vzw

   Stop met zoeken naar informatie, gebruik Planidoo, hét gratis online platform waarmee de organisatie van vrijetijdsactiviteiten en evenementen met familie, vrienden, buren en/of vereniging gesmeerd loopt. Super handig én eenvoudig. 

   Doe meteen mee!

   Eerst wat meer weten over Planidoo? Ontdek hier de TOOLS om van jouw evenement een grandioos succes te maken.