Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home

Wat te doen op oudejaarsavond?

Inhoudsopgave

  Gezellig op restaurant gaan lijkt voor velen een ideale oudejaarsavond, maar goed voor de portemonnee is het niet. De vraag naar restaurants is die avond zo hoog, dat restaurantuitbaters kunnen vragen wat ze willen voor hun menu. Wil je liever je centjes sparen? Ga dan niet op restaurant. Wij geven je hieronder leuke ideetjes om de avond gezellig maar vooral budgetvriendelijk door te brengen.

  Maak het thuis gezellig

  Je hoeft niet persé te gaan feesten omdat iedereen het doet. Oudejaarsavond mag dan wel die "ik-moet-gaan-feesten-reputatie" hebben, gaan feesten is natuurlijk geen verplichting. Blijf je liever wat verder weg van de drukte? Maak het dan gezellig thuis, met je partner, je huisdier of wie dan ook. Steek wat kaarsjes aan, ga iets afhalen of bestel iets lekkers online en laat het doodleuk aan je deur leveren! Tegenwoordig is er uiteindelijk een ruime keuze in het eten dat je kan gaan afhalen of laten leveren. Geniet van de warmte thuis en dommel in in de zetel met een filmpje na het horen van het afgeschoten vuurwerk. Can it get any better than this?

  Organiseer een feestje met vrienden

  Bij jou thuis of bij iemand anders. Als je het goed aanpakt, hoeft dit helemaal niet veel te kosten. De kosten van het eten dat je serveert, kan je simpelweg delen door alle aanwezigen. Of je kan het ook anders aanpakken en elke feestganger een gerecht in elkaar laten steken en meenemen. Fun gegarandeerd!

  Nieuwjaar diner

  Op stap

  Wil je toch op stap en eens iets anders doen dan anders, check dan deze feestjes die met Planidoo georganiseerd werden:

  "Oudejaarsavond met de Malfliets" in Meise

  Malfliets foto.png

  "Musicafé New Years Eve" in Leuven

  MC-New-years-eve-1024x385.jpg

  Maar het kan ook anders!

  Wat als je oudjaar nu eens op een andere manier viert? Je hebt er misschien nog nooit bij stilgestaan maar wat vind je van volgende ideeën?

  Wat je ook doet, geniet ervan!

  Planidoo wenst je een hele prettige oudejaarsavond!

  See y'all in 2017!

  Tips