Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home

Vijf unieke ervaringen op Event Street

Inhoudsopgave

  Gisteren vond de tweede editie van Event Street plaats op het Sint-Goriksplein in Brussel. Eventbureaus, journalisten, fotografen, muzikanten, studenten, job hunters,… waren talrijk aanwezig. Planidoo was er ook bij en licht vijf onvergetelijke belevenissen uit voor zij die het gemist hebben. Zie het als een nieuwe dosis inspiratie voor je volgend event.

  Ecco La Luna jungle

  Onze eerste stop was prikkelend voor alle zintuigen. Krijsende papegaaien, levendig en kleurrijk aanwezig bij de stand van Ecco La Luna (vaste partner van Fast Forward Events), verwelkomen ons. Bij binnenkomst proeven we spaghetti met proteïnerijke larven en toastjes met kip en meelwormen. Als dessertje steken we nog een knapperige Zuid-Afrikaanse sprinkhaan achter de kiezen. Nieuwsgierig? Het heeft een nootachtige smaak, best lekker. Ook de ‘voelbox’ ontging ons niet. Het is de tweede bak die me dezelfde toonhoogten doet halen als de papegaaien. De smurrie die daarin zit is –hopelijk- een banaan. Fingers crossed, want als we juist hebben geraden, winnen we een prijs! Een weetje: ‘Ecco La Luna’ is Italiaans voor ‘Ziedaar, de maan’, geïnspireerd op de film ‘Man on the moon’ met Jim Carrey. Dromen verwezenlijken, daar gaat het om bij hen.

  ‘Bizondere’ dromen bij Meet Marcel

  We blijven in het droomthema. Plots leidt een man in safari-outfit ons door de gang waar zo meteen bizons zouden doorlopen. We komen uit bij Café Bizon. We krijgen bizonbloed voor onze neus (smaakt ‘bizonder’ hard naar tomatensap met een ander bitter spul) en een kaartje met de titel ‘bizondere droom’. Iemand van eventbureau Meet Marcel daagt ons uit om een frequent terugkerende droom op te schrijven. Nadien kunnen we hem laten analyseren. Droomt er nog iemand dikwijls over leeuwen? Haal er kracht uit, geen angst. Met deze samenvattende boodschap wandelen we verder.

  Citycubes’ golden unicorn

  unicornCC.PNG

  We botsen op een gouden unicorn, waarop je kan gaan zitten! Heb jij dat ooit al eens gedaan? Ik ook niet! ;-) Een eyecatcher van Citycubes die ons naar binnen loodst. Event Street stroomt over van de photo booths, maar dit is onze winnaar. We kunnen op de foto met een traditionele piñata en met kartonnen snorren en brillen. “Spread the creativity”, die boodschap verspreiden we oprecht graag!

  60 seconds challenge

  ‘You only need 60 seconds of insane courage’. 60 seconden is alles wat je nodig hebt? We wandelen geïntrigeerd binnen bij D-side group, waar we een spel starten. 60 seconden krijgen we dus, om zoveel mogelijk afbeeldingen te memoriseren op de kaartjes die ze ons voorleggen. De prijs is een frisse pint, het concentratieniveau is dus hoog. We noemen ze bijna allemaal op! Als je ooit zoiets moet doen: de sleutel is om een visueel verhaal te maken. Heb je een foto van een vogel, een boom, een muur,… beeld je dan een vogel in die van een appel eet op een muurtje.

  Silent disco

  Ooit al eens mensen bekeken die heel hard dansen zonder dat je muziek hoort? Ooit al eens naar de mensen gekeken die daarnaar kijken? Heerlijk! Het concept van Way2events deed zeker hoofden draaien. We wisselden zelf onze identiteitskaart in voor een flitsende koptelefoon en genoten van opzwepende ritmes, zonder kwade buren. Het was de ideale afsluiter voor een fijne avond vol creativiteit en leuke ontmoetingen. Volgend jaar opnieuw!  

  Tips

  1. Planidoo

   Wil je het risico niet lopen om een actie of interessante artikels te missen? Ontvang onze maandelijkse tips in je mailbox!
   Nieuwsbrief