Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home

Top 3 FAQ

Inhoudsopgave

  Wekelijks krijgen wij van onze Planidoo'ers enkele vragen over onze online platform. Hieronder hebben we onze top 3 voor jullie samengezet!

  1. Hoe bewaar en deel ik documenten?
   Je bewaart documenten (contracten, sponsordossiers, subsidieaanvragen, verslagen,...) per activiteit online. Zo heeft je hele team er altijd toegang toe en kunnen ze nooit verloren gaan. Een kwijtgeraakte USB-stick, verloren mail en gecrashte harddisk die voor miserie zorgen, zijn verleden tijd.

   Kijk hier voor meer tips & tricks over het bewaren van documenten op Planidoo!

  2. Kan ik een takenlijst opstellen?
   Als je samen iets organiseert, moet er heel veel geregeld worden. Vergunningen aanvragen, promotie voeren, budget opmaken,... De opvolging van al die grote en kleine taken is meestal niet evident. Maar met de handige takenlijst op Planidoo weet iedereen perfect wat zijn of haar taken zijn en zie je in een oogopslag of alles volgens schema verloopt. We maakten voor verschillende types evenement al een voorbeeldtakenlijst klaar, die als inspiratie kan dienen. Dat is handig, omdat je op die manier zeker niets vergeet.

   Klik hier voor meer info over hoe de takenlijst precies werkt!

  3. Kan ik promotie maken via Planidoo?
   JA, en het is nog heel simpel ook! 5 minuutjes werk & de online promotie voor je evenement draait op volle toeren. In enkele klikken zet je je activiteit in de agenda van UiT in Vlaanderen, maak je er een minisite voor aan en promoot je je activiteit op Facebook! 

   Wil je weten hoe je gratis een minisite kan aanmaken via Planidoo? Klik dan snel hier!

  Heb jij nog een andere vraag die je niet kan terugvinden op Planidoo? Aarzel dan niet langer en contacteer onze Planicoach!

  Tips

  1. Planidoo - 2DS vzw

   Stop met zoeken naar informatie, gebruik Planidoo, hét gratis online platform waarmee de organisatie van vrijetijdsactiviteiten en evenementen met familie, vrienden, buren en/of vereniging gesmeerd loopt. Super handig én eenvoudig. 

   Doe meteen mee!

   Eerst wat meer weten over Planidoo? Ontdek hier de TOOLS om van jouw evenement een grandioos succes te maken.