Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home

Teamleden ontvangen mijn uitnodiging niet

Inhoudsopgave

  Je project is aangemaakt, tijd om erin te vliegen samen met je teamleden! Die moet je natuurlijk eerst nog uitnodigen. 

  Je klikt op 'Team' en krijgt volgend scherm te zien:

  uitnodiging team.PNG

  In de balk kan je het mailadres intypen van de persoon die mee zal werken aan het project. Wanneer je vervolgens op 'nodig uit' klikt, krijgt hij of zij een e-mail met de aanvraag. Vanaf het moment dat die persoon de uitnodiging accepteert, kan hij dingen toevoegen en aanpassen in de projectomgeving. Je kan uiteraard meerdere teamleden uitnodigen op dezelfde manier.

  Nadien merk je dat bijvoorbeeld maar één van de vier mensen de uitnodiging effectief heeft ontvangen. Wat kan er mis zijn?

  In eerste instantie vraag je aan die personen om in hun spamfolder te kijken. Hopelijk staat de uitnodiging daar. Indien niet, probeer ze dan eens opnieuw een uitnodiging te sturen en controleer zeker of het mailadres correct is.

  Als het een probleem blijft, voeg je best een Planicoach toe aan je project zodat we even kunnen meekijken. Bekijk hier hoe je een Planicoach toevoegt. Op die manier is het gemakkelijker om concrete hulp te bieden en recht te zetten wat er foutloopt. Tenslotte wil je geen kostbare tijd missen om jullie droomevent te realiseren en daar willen wij bij helpen!

   

  Tips

  1. Planidoo

   Wil je het risico niet lopen om een actie of interessante artikels te missen? Ontvang onze maandelijkse tips in je mailbox!
   Nieuwsbrief