Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home

Projectpagina versus minisite, hoe werkt het?

Inhoudsopgave

  Je hebt je projectpagina aangemaakt en bent tevreden over het resultaat? Je zoekt ook nog naar een manier om je evenement extra te promoten? In minder dan vijf minuten kan je jouw gratis minisite publiceren! Je maakt die eigenlijk gewoon op terwijl je jouw project vormgeeft. Eenvoudiger kan niet! 

  Creëer je minisite via de projectpagina

  Je minisite is volledig gebaseerd op je projectpagina en licht vanzelf de belangrijkste gegevens uit. Je kan dus je projectomschrijving puur gebruiken om mensen te overtuigen om langs te komen of extra’s toe te voegen. De datum, locatie, foto,… neemt Planidoo automatisch over van je project om je minisite te creëren. Waar, wanneer, de contactgegevens en de naam van je organisatie springen meteen in het oog. Zo kent de bezoeker van je minisite onmiddellijk de belangrijkste details.

  Je kan je minisite altijd aanpassen, maar dat doe je steeds via je projectpagina. Wanneer je daar bijvoorbeeld een spellingsfout aanpast en niet vergeet op te slaan, is de omschrijving op je minisite ook aangepast. Meer informatie over hoe je de projectomschrijving wijzigt, vind je hier.

  Hieronder vind je een visuele voorstelling van hoe ze met elkaar corresponderen.

   

  projectpagina_minisite-44985987 (2).jpg

   

  Minisite publiceren

  Op basis van de hierboven toegevoegde gegevens kan je nu met één klik je eigen eventpagina aanmaken op Planidoo. Klik eerst op ‘Hoe ziet mijn minisite er uit?’. Tevreden over het resultaat? Zet de schakelaar van UIT op AAN, druk op ‘opslaan’ en je minisite staat online.

   

  Tips