Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home

Party planning fails

Inhoudsopgave

  Fuifgangers ergeren zich regelmatig eens aan één van deze fuif-fails en toch blijven ze gebeuren. Heb jij je ook al geërgerd aan deze 7 dingen? Maak jouw fuif volledig fail-free en vermijd de volgende situaties.

  Te luide muziek

  tv sad crying cry stop

  via GIPHY

  Hou je aan de geluidsnormen. En deel oordopjes uit aan de gevoelige oortjes onder de feestvierders. Als iedereen met een grote boog rond de boxen begint te lopen, weet je hoe laat het is.

  Waar is mijn broe.. eurhm.. jas?

  university uni drunk gif hangover gif university life

  via GIPHY

  Niks dan slechte reclame voor je fuif als iedereen met de foute jas naar huis moet. Zorg voor een sluitend systeem aan de vestiaire.

  Geen security op een cruciaal moment

  cat dog fight

  via GIPHY

  Zorg altijd voor bewaking op een fuif. Je weet maar nooit wat er gebeurt. Rrrwwraf!

  Over de koppen lopen

  tv college the office university cafeteria

  via GIPHY

  Niks zo ergerlijk dan geen (dans)stap te kunnen verzetten op een fuif, omdat je rug constant tegen die van iemand anders kleeft. Iedereen vreest altijd te weinig volk op zijn fuif, maar te veel fuifgangers is ook iets. Beheer de instroom aan de ingang.

  Slechte muziek

  best pitch perfect rebel wilson fat amy

  via GIPHY

  Is de dj de enige die zich geweldig staat te amuseren? Sommige dj’s durven al eens meer een set voor zichzelf spelen dan voor het volk op de dansvloer. Spreek je dj aan vooraleer je publiek afdruipt.

  Geen wisselgeld aan de kassa

  90s money college full house college problems

  via GIPHY

  Zorg dat elke kassa genoeg wisselgeld heeft. En leg ergens veilig nog een extra spaarpot met wisselgeld onder het motto “beter te veel dan te weinig”. 

  Hot hotter hottest … too hot

  hot flirting tinder interested spray

  via GIPHY

  We hebben allemaal ooit één van die fuiven meegemaakt: je staat je snakkend naar adem te amuseren, zo doorweekt van het zweet dat je je kleren begint uit te wringen. Dus wat doe je? Je loopt af en toe eens naar buiten om af te koelen. Spijtig gevolg: de volgende dag ben je snipverkouden. Spaar je publiek hiervan en zorg gewoon voor voldoende ventilatie.

  Heb jij nog andere situaties meegemaakt waaraan je je blauw stond te ergeren op een fuif? Laat het ons weten! 

  Tips