Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home

Online B2B demo

Inhoudsopgave

  Om organisatoren te helpen bij het vinden van de juiste leverancier heeft Planidoo een aantal modules ontwikkelt, gebaseerd op het type evenement en de plaats.

  Tijdens de organisatie moet een organisator veel en vaak zoeken. Wij maken het organisatoren eenvoudig en zorgen ervoor dat alle informatie in hun werkomgeving verschijnt wanneer het nodig is. Relevantie is daarbij key. Om hen nog beter te helpen, kunnen betrouwbare leveranciers hen nu ook bereiken tijdens het organisatie proces met een gerichte en relevante boodschap.

  Met de Target Group Marketing module kan er naar één, sommige of alle Type evenementen worden gecommuniceerd. Per type evenement plaats je de juiste boodschap zodat organisatoren enkel relevante boodschappen krijgen.

  Met de Location Based Marketing module kan er op basis van de Locatie een boodschap worden gegeven om locaal een aanbieding te doen aan plaatselijke organisatoren. Voor zaaluitbaters kan er zelfs op basis van de geselecteerde Gemeente een boodschap worden gegeven wanneer er nog GEEN zaal gekend is. Deze boodschappen op basis van de locatie kunnen ook uitgebreid worden naar randgemeenten van de gemeente(n) waar je gevestigd bent.

  Klinkt interessant? Ervaar zelf hoe het werkt met onze Online B2B demo. In 3 eenvoudige stappen kan je zelf de kracht van Planidoo ervaren net als onze gebruikers.

  Meld je aan als nieuwe gebruiker

  Ga naar onze B2B demo website tryout.planidoo.be en registreer je. Dat doe je zo:

  Maak zelf een project aan

  Van zodra je geregistreerd bent, maak je net als onze gebruikers heel eenvoudig een eerste project aan:

  Je bent nu klaar voor de online B2 demo.

  Ervaar de kracht van Planidoo

  Je project is aangemaakt en bovenaan zie meteen een boodschap op basis van het subdomein. Ideaal voor nationaal werkende bedrijven en organisaties die een eigen Subdomein kopen maar we hebben ook "open" thematische subdomeinen zoals fuif.planidoo.be waar we met de Target Group Marketing module gericht kunnen werken naar bepaalde type evenementen om jouw ideale doelgroep aan te spreken. In het subdomein tryout.planidoo.be zie je bovenaan de project omgeving deze fuchsia banner:

  Project leaderboard.JPG

  Met Target Group Marketing kunnen we ook naast het type evenement een boodschap tonen per Type evenement. Als je in de Online B2B demo bv Type "Fuif" kiest, zie je deze lichtblauwe banner. Als je een ander Type evenement kiest, zie je geen boodschap. Hiermee kan jij perfect jouw doelgroep bereiken met zinvolle informatie en zorgen wij ervoor dat organisatoren enkele relevante informatie krijgen.

  Project half page.JPG

  Wil je alle organisatoren in één of meerdere gemeenten bereiken dan kan dat met de Location Based Marketing module. Wat organisatoren dan zien, kan je zelf ervaren door in de online B2B demo een Locatie in de gemeente Rumst te kiezen bv. "De Klinkaert". Je ziet dan de gele boodschap, bruikbaar voor elke leverancier (behalve zaaluitbaters want de organisator heeft dan al een zaal gekozen en een aanbeveling voor een zaal zou dan niet relevant zijn) of kies gewoon "Rumst" zonder exacte locatie. Je ziet dan het gele én het oranje blok perfect voor zaaluitbaters want de organisator is nog op zoek naar een geschikte locatie. Afhankelijk van de gemeente en of je al dan niet een exacte locatie (bv een zaal) selecteert, tonen we informatie of niet. Je kan ook organisatoren in buurgemeenten van je bedrijf bereiken. Kies in de online B2B demo "Aartselaar", een buurgemeente van Rumst en je krijgt toch het gele blokje te zien.

  Project medium rectangle.JPG

  Dit zijn enkele van de mogelijkheden van onze Target Group en Location Based Marketing. Wil je er meer over weten, contacteer dan wim.meulders@planidoo.be 

  Tips