Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home

Muzikanten of dj's nodig: vi.be

Inhoudsopgave

  Ben je op zoek naar muzikaal talent? Kijk dan eens op Vi.be het kansenplatform voor beginnende Vlaamse en Brusselse bands, solo-artiesten, dj’s en producers. Je kan er op zoek naar jong talent om de dj-decks op je feest te bemannen, een concert te spelen, je kan een pop-, rockconcours of dj-contest organiseren, … 

  Het principe is eenvoudig: als je een podium hebt voor jong talent, dan kan je via een gebruiksvriendelijk formulier een vi.be-kans aanmaken. Je omschrijft wat je aanbiedt, welk soort artiest je zoekt (een band, solo-artiest, dj of producer) en in welke regio en genre(s).

  Geïnteresseerde artiesten kunnen zich dan kandidaat stellen door de info in te zenden die jij gevraagd hebt (bv. een paar songs, hun bio en contactgegevens). Op een afgeschermde pagina kan jij alle inzendingen beluisteren en beoordelen. Je kan zelfs andere mensen uitnodigen om je te helpen bij je keuze. Bovendien levert een vi.be-kans je een pak extra promotie op. (Er zijn meer dan 10.000 bands, dj’s, producers en solo-artiesten actief op vi.be!)

  Vi.be maakt het over de hele lijn makkelijker om nieuw talent op de juiste plekken te krijgen! Schematisch verloopt een vi.be-kans zo:

  Muzikanten of dj's nodig - vibe - afbeelding.jpg

  Tips