Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home

Moet ik me registreren?

Inhoudsopgave

  Je kan alle gegevens consulteren in de Hulp sectie zonder registratie maar eens je begint een project aan te maken of mee wil doen aan de organisatie van een (vrijetijds)activiteit of evenement, vragen we je een e-mailadres en paswoord in te geven. We doen dit omwille van:

  privacy

  Alle gegevens die je op Planidoo plaatst, kunnen ALLEEN door jou en de andere teamleden binnen DAT project bekeken en gebruikt kunnen worden.

  veiligheid

  Jouw inlog en andere gegevens worden via SSL encryptie veilig bewaard

  communicatie

  Planidoo is een co-creatie platform waarbij communicatie tussen de team leden belangrijk is. Als er een wijziging is binnen jouw project houden we je via e-mail op de hoogte. Spam haten we evenveel als jij dus dat sturen we niet.

  efficiëntie

  Je krijgt enkel een e-mail als een teamlid een document toevoegt of een taak afrondt. Zo blijf je op de hoogte zonder overladen te worden met emails en wordt Planidoo dé efficiëntste plaats om jouw evenement te organiseren.

  Je registratie zorgt er dus voor dat je gegevens en documenten veilig zijn en dat je op de hoogte blijft van wat er binnen je project gebeurt.

  Doe nu gratis mee!

  Tips