Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home

Je projectomschrijving aanpassen, hoe doe je dat?

Inhoudsopgave

  Je begint laaiend enthousiast met het aanmaken van je project. Je kiest een naam en maakt een interessante omschrijving zodat mensen jouw event niet willen missen. Vervolgens selecteer je een datum, een locatie, slaat alles op en… oops! Er staat een fout in of je wil nog iets aanpassen. Geen zorgen, want dat is in een-twee-drie opgelost!

  Log je even in als dat nog niet het geval is en kies rechtsboven voor 'projecten'. 

  berichtaanp1.PNG

  Je ziet nu onderstaande pagina. Kies voor het project dat je wil aanpassen door erop te klikken. Vind je het project niet terug? Kijk even na of je bent ingelogd met het account waarmee je het project hebt aangemaakt. 

  berichtaanp2.PNG


  Je komt automatisch terecht op de pagina om je project te bewerken. Wanneer je naar beneden scrolt, kan je de omschrijving aanpassen in het kader ‘beschrijving’. Vergeet niet om de wijzigingen op te slaan.

  Berichtaanp4.PNG

  Je had net een creatieve brainstorm met je team en daaruit kwam een origineel idee voor de naam van jullie project? Die kan je eveneens veranderen natuurlijk. Laat hem schitteren op je Planidoo pagina door hem aan te passen op dezelfde manier als hierboven beschreven.

  Tips

  1. Planidoo

   Onzeker over je vormgeving? Hou het simpel en vraag gewoon de mening van je familie en vrienden. Iemand met een frisse kijk pinpoint sneller waar het schoentje wringt.