Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home

Hoe werkt de chat?

Inhoudsopgave

  project pic.jpg

  Communicatie is super belangrijk binnen je team. Planidoo helpt je daarbij. Ga naar het project en klik op Chat. Een venster opent zich waarin je berichten kan sturen naar alle team leden. Een beetje zoals Whatsapp maar dan niet alleen op SmartPhone maar ook op notebook en tablet. Die berichten zie je meteen online en worden ook gemaild naar alle deelnemers zodat niemand een belangrijk bericht mist. In de Chat kan je ook foto's, filmpjes en andere documenten delen die je in "Mijn documenten" hebt opgeladen.

  chat pic.jpg

  Als een teamlid iets gedaan heeft in de projectomgeving, krijg je ook een melding via e-mail. Zo ben je altijd op de hoogte en is samenwerken gemakkelijker. Hebben verschillende teamleden zaken aangepast? Dan krijg je een overzicht van alle aanpassingen in één e-mail. Log in en klik op de links in de e-mail om te zien wat er veranderd is. Wil je meer weten over de meldingen? klik dan hier.

  Zit je zo vaak op Planidoo dat je alle Chat berichten al gezien hebt voor je de melding via e-mail krijgt? Geen probleem, je kan zelf je meldingen beheren.

  Komt er voor jou een rustigere periode in het organiseren van dit project aan en ben je minder vaker online? Schakel dan de meldingen opnieuw in. Zo blijf je op de hoogte van de Chat berichten en wat de anderen gedaan hebben of van vragen die gesteld worden door je team.

  Tips

  1. Planidoo - 2DS vzw

   Stop met zoeken naar informatie, gebruik Planidoo, hét gratis online platform waarmee de organisatie van vrijetijdsactiviteiten en evenementen met familie, vrienden, buren en/of vereniging gesmeerd loopt. Super handig én eenvoudig. 

   Doe meteen mee!

   Eerst wat meer weten over Planidoo? Ontdek hier de TOOLS om van jouw evenement een grandioos succes te maken.