Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home

Hoe werken de meldingen?

Inhoudsopgave

  Als een teamlid iets gedaan heeft in de projectomgeving, krijg je een melding via e-mail. Zo ben je altijd op de hoogte en is samenwerken gemakkelijker. Hebben verschillende teamleden zaken aangepast? Dan krijg je een overzicht van alle aanpassingen in één e-mail. Log in en klik op de links in de e-mail om te zien wat er veranderd is.

  Je krijgt onder meer meldingen bij deze gebeurtenissen:

  Geen meldingen ontvangen?

  Zit je zo vaak op Planidoo dat je alle aanpassingen al gezien hebt voor je de melding krijgt? Geen probleem, je kan zelf je meldingen beheren per project dat je organiseert.

   

   

   

   

  Tips

  1. Planidoo

   Komt er voor jou een rustigere periode in het organiseren van dit project aan en heb je wat minder tijd om online te zijn? Schakel dan de meldingen in. Zo blijf je op de hoogte van wat de anderen gedaan hebben of van vragen die gesteld worden door je team in de chat.

  2. Planidoo - 2DS vzw

   Stop met zoeken naar informatie, gebruik Planidoo, hét gratis online platform waarmee de organisatie van vrijetijdsactiviteiten en evenementen met familie, vrienden, buren en/of vereniging gesmeerd loopt. Super handig én eenvoudig. 

   Doe meteen mee!

   Eerst wat meer weten over Planidoo? Ontdek hier de TOOLS om van jouw evenement een grandioos succes te maken.