Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home

De nieuwste party-trends voor 2017 op een rijtje

Inhoudsopgave

  Party

  Trends in het uitgaansleven veranderen snel en continu, niet alleen op het vlak van muziek of hotspots, maar ook op het vlak van 'ervaring'. Dit zowel voor, tijdens, als na het feestje. Ben jij nieuwsgierig naar de nieuwste fenomenen in 2017? Dan ben je hier op het juiste adres!

  Intensiteit

  Een "gewone" fuif in 2017 organiseren is niet wat jongeren aantrekt. Het mag wat meer zijn en als het even kan alles. Zorg voor een ervaring en het mag onder het motto: go big or go home! Het maakt niet uit wat voor feestje je organiseert, als je in 2017 het 'extreem' & all the way" doet, heb je meer kans op succes!

  Sociale media

  De feestcultuur wordt gevoed door social media. Op Facebook zijn er allerlei (gesloten) groepen waar feestjes gepromoot worden. Ook Whatsapp en Snapchat spelen steeds meer een belangrijke rol. Wil je mee zijn, zorg voor een unieke hashtag en deel je event op social media.

  Exclusiviteit

  Exclusiviteit blijft essentieel. In de toekomst mogen we verwachten dat meer en meer feestorganisaties de coördinaten van hun geheime feestlocatie pas op het allerlaatste moment door gaan geven. Op die manier houden ze iedereen in spanning maar prikkelen ze ook potentiële nieuwe feestvierders.

  Ken jij nog andere (opkomende) party-trends of heb jer vragen of opmerkingen over? Klik dan op het vraagtekentje rechts onderaan of klik hier en deel ze met de andere Planidoo'ers! 

  Tips

  1. Planidoo - 2DS vzw

   Stop met zoeken naar informatie, gebruik Planidoo, hét gratis online platform waarmee de organisatie van vrijetijdsactiviteiten en evenementen met familie, vrienden, buren en/of vereniging gesmeerd loopt. Super handig én eenvoudig. 

   Doe meteen mee!

   Eerst wat meer weten over Planidoo? Ontdek hier de TOOLS om van jouw evenement een grandioos succes te maken.