Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home

5 geweldige blikvangers voor je evenement

Inhoudsopgave

  Wie elk jaar hetzelfde evenement organiseert, komt ooit op het gevreesde punt: de ooit zo succesvolle formule begint onder de herhaling te bezwijken. Om te voorkomen dat bezoekers afhaken, blaas je best je evenement wat leven in. Wat je nodig hebt, is een reeks blogposts bomvol inspiratie om je bezoekers jaar na jaar te blijven verbazen. U vraagt, wij draaien!

  Wil je dat de bezoekers nog lang napraten over je evenement? Dan is het tijd om een blikvanger te zoeken die van je evenement een echte belevenis maakt. Op de Festivakbeurs liepen we hoogst entertainende individuen tegen het lijf, die niets liever willen dan op jouw evenement the talk of the town zijn. Van fleurige WC-dames tot een choco-tattoo-shop!

  pleemobiel1.jpg

  1. Beb & Toos wensen u een prettige stoelgang

  Met hun Plee-mobiel komen Beb en Toos naar jouw evenement om van de kleine en de grote boodschap van je bezoekers een vrolijk feest te maken.

  www.toiletjuffrouw-act.nl

   

  Zingende kapsters

  2. De zingende kapsters en de zingende fotografen

  Bezoekers laten hun haar in een fifties krulletje draaien, terwijl de kapsters er op los zingen. Leuke foto’s van je bezoekers laten maken, terwijl ze zingen, kan ook. Je hebt bovendien keuze uit verschillende thema’s: rock ‘n’ roll, Tirol, swing, disco, Hollywood, …

  www.dezingendekapsters.nl

   

  Coco Choco copy.jpg

  3. Coco Choco Chocolade-Entertainment

  Coco Choco verwent je bezoekers met chocolade. Boek de Chocolade-Wellness, het Choco-Schoonheidssalon, de Chocoladeprinces die choco-tattoos zet of Dr. Choc met zijn choctherapie.

  www.cocochoco.nl

   

  Look_Smile-animatie-shopping_lady-01.jpg

  4. Grappige acts van Look & Smile

  De acts van Look & Smile mengen zich tussen het publiek op je evenement. Laat de Felicitateurs, die iedereen professioneel ‘felicitateren’ of de Shopping Lady, die de laatste roddels ogenblikkelijk verspreidt, op je publiek los.

  Nog meer gekte nodig op je evenement? Dan is het trio van Tricolore zeker de juiste keuze:

  http://www.look-smile.be/animaties/

   

  5. Showglobe/ Snowglobe

  De ShowGlobe is een enorme bal waarin mensen of producten in kunnen worden tentoongesteld. Je kan hem voor vanalles inzetten: een originele plek voor je dj’s, de presentatie van een show of een leuk spel voor je bezoekers bijvoorbeeld.

  aquabubble.nl

   

  The experience part of the event is waar we het verschil kunnen maken als organisator, leerde Peter Decuypere ons op de FestivakbeursMet al deze voorbeelden kan je van jouw evenement een unieke belevenis maken. Met zulke acts maak je een even grote indruk op je publiek als met een goede dj of een leuke band. Ze zorgen voor een gezellige sfeer waar mensen nog lang over napraten. Ken jij nog andere leuke acts waarmee je je evenement kan laten opvallen? Laat het ons weten!

  In deze reeks geven we tips over hoe je de 'experience' van je bezoekers fantastisch kan maken. Meer tips lezen?

  Meer lezen over onvergetelijke attracties
  Meer lezen over spectaculaire shows

  Tips