Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home

5 cruciale to do's na de feestdagen

Inhoudsopgave

  Proficiat. Je hebt de kerstperiode overleefd. Elk jaar komen we collectief tot dezelfde conclusie: het is allemaal ongelofelijk fun, maar alles regelen is ook verschrikkelijk stresserend.

  Chapeau dus voor de gastheer of -vrouw die elk jaar de organisatie van het kerstfeest op zich neemt. Na de feestdagen heb je zeker een dagje zetelhangen verdiend. Maar sluit de feestdagen en het jaar ook in schoonheid af met deze to do’s.

  1. 1000x dank

  Bedank familie en vrienden en stuur hen een compilatie van de leukste kerstfoto’s.

  2. Laat het feest online verder gaan

  Er worden altijd hilarische foto’s en filmpjes gemaakt die erom schreeuwen om online gezet te worden. Begin het nieuwe jaar LOL.

  3. Update je guest list

  Je grens kennen. Het is niet iedereen gegeven. Zolang het grappig blijft, geen enkel probleem. Maar als de sfeer eronder lijdt, is het een ander verhaal. Dan is het tijd om je gastenlijst te updaten.

  4. Maak de balans op


  Hoeveel glazen zijn er gebroken? Hoeveel borden hebben het kerstfeest niet overleefd? Maar vooral: hoeveel dagen kan je nog eten van de overschotjes?

  5. Evalueer

  Heb je’t elk jaar aan je rekker dat alle voorbereidingen én de hele opkuis op jouw schouders vallen? En dat in dé periode van samenhorigheid? Hoog tijd om die taakverdeling van het kerstfeest eens te herbekijken.

  Tips