Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home

4 spectaculaire shows die je bezoekers nooit zullen vergeten

Inhoudsopgave

  Wie elk jaar hetzelfde evenement organiseert, komt ooit op het gevreesde punt: de ooit zo succesvolle formule begint onder de herhaling te bezwijken. Om te voorkomen dat bezoekers afhaken, blaas je best je evenement wat leven in. Wat je nodig hebt, is een reeks blogposts bomvol inspiratie om je bezoekers jaar na jaar te blijven verbazen. U vraagt, wij draaien!

  Je kan als organisator op verschillende manieren van je evenement een echt feest maken. Originele eetkraampjes, opvallende decoraties, leuke activiteiten, fijne randanimatie, … Dit draagt allemaal bij aan een verhoging van de experience-waarde van je evenement. Door all the way te gaan, kan je de experience van je bezoekers nog een extra piekje bezorgen. Op zoek naar een spectaculaire show? Vier spektakels die je bezoekers zullen verbluffen:

  Medusa's world

  Medusa’s World

  Acts op stelten, vuurtheater, vreemde karren, nostalgische parades, fantastische wezens, ludieke acts, … Je kan het zo gek niet verzinnen, of Medusa’s World biedt het aan. Voeg een vleugje magie toe aan je evenement. Spektakel verzekerd!
  http://www.medusasworld.nl

   

  The Flying Dinosaurs

  Een écht originele afsluiter van je evenement nodig? Kies i.p.v. voor vuurwerk voor de spectaculaire lichtshow van The Flying Dinosaurs. Wedden dat er meer ooooh’s en aaaah’s te horen zullen zijn?
  www.dereustotaal.nl/The-Flying-Dinosaurs

   

  Houthakkersroadshow

  De Houthakkersroadshow

  Dit is een uniek en fascinerend kijkspel voor elk publiek. De snelheid waarmee de houthakkers van een boomstam een kunstwerkje maken is te gek voor woorden. Een complete show, met humor, houthakkerspelletjes en veel interactie met het publiek. Boeken! Nu!
  www.houthakkersroadshow.nl

   

  De muziekauto

  De Muziekkunstenaar

  Je houdt het niet voor mogelijk welke technische hoogstandjes Arthur van Poppel allemaal in elkaar bokst. Als one-man-band komt hij met zijn Nautilus of Muziekauto je evenement opleuken. Met zijn muzikale machines bespeelt hij meer dan 50 instrumenten tegelijkertijd. Gegarandeerd kijkplezier!
  www.muziekkunstenaar.nl

   

  The experience part of the event is waar we het verschil kunnen maken als organisator, leerde Peter Decuypere ons op de Festivakbeurs. Met al deze voorbeelden kan je van jouw evenement een unieke belevenis maken. Met zulke acts maak je een even grote indruk op je publiek als met een goede dj of een leuke band. Ze zorgen voor een gezellige sfeer waar mensen nog lang over napraten. Ken jij nog andere leuke acts waarmee je je evenement kan laten opvallen? Laat het ons weten!

  In deze reeks geven we tips over hoe je de 'experience' van je bezoekers fantastisch kan maken. Meer tips lezen?

  Meer lezen over onvergetelijke attracties
  Meer lezen over geweldige blikvangers

  Tips